هنرستان‌های تخصصی بر اساس نیازهای راستین استان تاسیس شده اند

استاندار هرمزگان با اشاره به نقش هنرستان‌های تخصصی در توسعه استان، گفت: این هنرستان‌ها بر اساس نیازهای واقعی و راستین استان راه‌اندازی شده‌اند.   به گزارش خبرگزاری بلدیه آنلاین به نقل از اداره کل روابط‌عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی پیش از ظهر شنبه ۱۶ دی ماه در نشست صمیمانه با هنرجویان هنرستان‌های جوار صنعتی استان، […]

استاندار هرمزگان با اشاره به نقش هنرستان‌های تخصصی در توسعه استان، گفت: این هنرستان‌ها بر اساس نیازهای واقعی و راستین استان راه‌اندازی شده‌اند.

 

به گزارش خبرگزاری بلدیه آنلاین به نقل از اداره کل روابط‌عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی پیش از ظهر شنبه ۱۶ دی ماه در نشست صمیمانه با هنرجویان هنرستان‌های جوار صنعتی استان، اظهارداشت: هدف از تاسیس هنرستان‌های صنعتی، لبیک به امر رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه آموزش‌های مهارت‌محور و انطباق دادن نقشه توسعه استان با نقشه توسعه آموزشی بود از این رو هنرستان‌های ‌تخصصی بر اساس نیازهای راستین استان تاسیس شده‌اند.

 

وی فرآیند محوری را آفت سیستم‌های اجرایی دانست و افزود: نتیجه فرآیندها برای ما از اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که رویکرد ما در تاسیس هنرستان‌های تخصصی تربیت نیروهای ماهر و کارآمد مطابق با نیازهای استان است و به هیچ عنوان دنبال آمارسازی در این حوزه نیستیم.

 

دوستی با اشاره به برخی مشکلات هنرستان‌های جوار، تأکید‌کرد: اولین بودن و خط مقدم بودن در کشور می‌تواند منجر به وجود نارسایی‌هایی شود اما این به معنای گذر از کنار مشکلات نیست و حتما باید امکانات تحصیل دانش‌آموزان با همکاری‌های بین بخشی و احصای ظرفیت‌ها برطرف شود.

 

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، تصریح‌کرد: صنایع باید نیازهای خود در حوزه نیروی انسانی را به آموزش و پرورش اعلام کنند تا دانش‌آموزان منطبق با نیازهای آن‌ها تربیت و آموزش ببینند ضمن اینکه برنامه‌ریزی برای ادامه تحصیل هنرجویان در مراکز آموزش عالی نیز باید دیده شود تا این عزیزان در بن‌بست آموزشی و تحصیلی قرار نگیرند‌.

 

وی ادامه داد: در همین راستا در نشست با معاون آموزشی وزیر علوم، به توافق رسیده‌ایم که مرز بین وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش در هنرستان‌های تخصصی به هم نزدیکتر شود و ۴۰ واحد درس‌های هنرستان‌های جوار منطبق بر نظر وزارت علوم گذرانده شود تا در تحصیلات کارشناسی هنرجویان لحاظ شده و این عزیزان بتوانند سه ساله مدرک لیسانس خود را اخذ کنند.

 

استاندار هرمزگان، به مدیرکل آموزش و پرورش تأکید کرد: پیگیری‌های لازم برای اجرای این توافق باید انجام شود تا از مهر ماه سال تحصیلی آینده این مهم عملیاتی گردد‌ چرا که با لحاظ واحدهای درسی هنرستان در تحصیلات دوره کارشناسی، هنرجویان و دانش‌آموزان با استانداردهای بالاتری آموزش خواهند دید.

 

مهدی دوستی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی هنرستان‌هایی مرتبط با اقتصاد دریا، عنوان‌کرد: از جلسات پیش‌روی شورای آموزش و پرورش لازم است کلیه برنامه‌های آموزشی ۲۸ هنرستان تخصصی استان در این شورا مطرح و مورد بررسی دقیق قرار گیرد چرا که مهم‌ترین امر در پیشبرد هنرستان‌های تخصصی ایجاد هماهنگی بین آموزش و صنعت است.

 

وی خاطرنشان‌کرد: ضرورت دارد بین هنرستان‌های تخصصی، صنعت، امکانات موجود، ظرفیت‌های آموزشی و … هماهنگی ایجاد شود تا سرعت هنرستان‌ها به سوی تحقق اهداف آموزشی بالاتر رود.

 

احصای کمبودهای هنرستان‌های تخصصی، جانمایی برای ساخت هنرستان‌های مورد نیاز با هدف رفع کمبود فضای آموزشی در این حوزه و تلاش برای بورسیه حداکثر سه نفر از نفرات برتر هر دوره در صنایع از مصوبات این نشست بود.

 

گفتنی است در این نشست جمعی از دانش‌آموزان ۱۱ هنرستان تخصصی استان حضور داشتند که نمایندگان آن‌ها دغدغه‌های خود را با استاندار هرمزگان مطرح کردند.