اجرای دفع پسماند شهری به صورت زباله‌سوزی در شهرداری سهند

شهردار سهند از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شهرداری سهند، پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز، صندوق پژوهش و فناوری آذربایجان شرقی و یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: دفع پسماند شهری سهند به صورت زباله‌سوزی صورت می‌گیرد. به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” و به نقل از ایمنا از آذربایجان شرقی، محمد […]

شهردار سهند از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان شهرداری سهند، پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز، صندوق پژوهش و فناوری آذربایجان شرقی و یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: دفع پسماند شهری سهند به صورت زباله‌سوزی صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” و به نقل از ایمنا از آذربایجان شرقی، محمد محمدی اظهار کرد: در حال به‌روزرسانی تجهیزات دفع زباله شهری با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم، این تفاهم‌نامه با تکیه بر محصولات دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین، گامی مهم در جهت مدیریت بهینه پسماند شهری است.

وی افزود: این طرح برای نخستین‌بار در کشور در شهر سهند و در راستای تحقق شهر سالم اجرا می‌شود؛ این اقدام نه‌تنها به کاهش آلایندگی محیطی کمک می‌کند، بلکه هزینه‌های مرتبط با دفع پسماند را نیز به‌طور چشمگیری کاهش خواهد داد.

شهردار سهند عنوان کرد: براساس این تفاهم‌نامه، ساخت و راه‌اندازی دستگاه پیرولیز زباله‌سوز شهری با پشتیبانی علمی پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز، حمایت مالی صندوق پژوهش و فناوری آذربایجان شرقی و همکاری یک شرکت دانش‌بنیان در شهر سهند اجرایی خواهد شد.

محمدی اضافه کرد: این دستگاه زباله‌سوز که به‌طور کامل داخلی و توسط یک شرکت دانش‌بنیان اختراع شده است، قادر است روزانه ۵۰ تن زباله شهری را به‌صورت اصولی و استاندارد و بدون ایجاد آلایندگی هوا دفع کند و با توجه به تولید روزانه ۴۵ تن زباله شهری در سهند، این دستگاه می‌تواند به‌طور کامل نیاز شهر را برطرف و از هزینه‌های اضافی مرتبط با دفع و دفن زباله جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه هزینه این سرمایه‌گذاری بالغ بر یکصد و هفتاد میلیارد ریال خواهد بود و در مدت سه ماه اجرایی می‌شود گفت: این پروژه علاوه بر کاهش هزینه‌ها، گامی مؤثر در راستای حفظ محیط زیست و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان سهند محسوب می‌شود.