اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و مراکز آموزشی و شهرداری اصفهان برای همکاری‌های پژوهشی

مدیریت شهر و نهادهای اجرایی بر شبکه‌سازی و هم‌افزایی در اجرای اقدامات علمی و پژوهشی در شهر اصفهان تاکید کردند. آئین مبادله تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی میان شهرداری اصفهان و دستگاه‌های اجرایی و مراکز پژوهشی استان در سالن اجتماعات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان برگزار شد و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی  ضمن حضور در این […]

مدیریت شهر و نهادهای اجرایی بر شبکه‌سازی و هم‌افزایی در اجرای اقدامات علمی و پژوهشی در شهر اصفهان تاکید کردند.

آئین مبادله تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی میان شهرداری اصفهان و دستگاه‌های اجرایی و مراکز پژوهشی استان در سالن اجتماعات معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان برگزار شد و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی  ضمن حضور در این مراسم به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

محمد عسگرزاده نماینده شرکت گاز استان اصفهان اظهار کرد: پیش از امضای تفاهم‌نامه، شرکت گاز و شهرداری تعامل و همراهی بسیاری داشتند که اهمیت این تعامل در اجرای پروژه‌های مختلف گازرسانی در شهر به خوبی مشهود است.

وی با اشاره به اهمیت موضوع مصرف بهینه در الگوی مصارف خانوار افزود: شهرداری می‌تواند در این راستا و با تبلیغات و فرهنگ سازی کمک بزرگی به شرکت گاز کند.

عسگرزاده با اشاره به پدیده فرونشست و تأثیر آن بر شبکه‌های گازرسانی افزود: شرکت گاز و شهرداری در تأثیرات این پدیده نقطه مشترک دارند، آماده‌ایم تا بر روی این موضوع مطالعات مشترک انجام دهیم.

صدا و سیما مصرف کننده و ترویج دهنده پژوهش است
مهدی حیدری نماینده صدا و سیمای مرکز اصفهان نیز اظهار کرد: دغدغه اصلی سازمان پژوهش و نظرسنجی برای اجرای اقدامات است، صدا و سیما به عنوان یک دانشگاه عموماً مصرف کننده و مروج پژوهش به صورت توأمان است.

به گفته وی صدا و سیما چند دهه است که نظرسنجی و افکارسنجی را در دستور کار خود قرار داده است، رسانه ملی حد واسط میان شما و مردم برای آگاهی بخشی پیرامون مسائل است.

حیدری با اشاره به اینکه پیرامون ترویج پژوهش، اقداماتی را در راستای توسعه تفکر انتقادی، تفکر مسأله محور اجرایی کردیم افزود: در بخش مدیریت دانش آماده‌ایم تا خروجی و نتایج پژوهشی را در قالب‌های جذاب رسانه‌ای بازپخش کنیم.

استفاده از ظرفیت نخبگان برای حل چالش
کیوان البرزیان نماینده شبکه پژوهش و فناوری اظهار کرد: رسالت اصلی ما شبکه‌سازی و توسعه ارتباطات است، در این راستا تفاهم‌نامه‌هایی با صندوق‌های تأمین اعتبارات مالی در دو بخش حاکمیتی و خصوصی امضا کردیم.

وی ادامه داد: با تکیه بر توان داخلی و استفاده از ظرفیت نخبگان به دنبال حل چالش‌ها هستیم، در تلاش هستیم تا بتوانیم شرکت‌های دانش‌بنیان را به صنایع و نهادهای اجرایی نزدیک کنیم.

البرزیان تصریح کرد: گاهی به دلیل طولانی شدن مباحث قراردادی پروژه‌ها شاهد دلسرد شدن فناوران هستیم.

موازی کاری‌ها موجب اتلاف منابع می‌شود
مسعود نیلی نماینده بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان اصفهان اظهار کرد: برای رضایتمندی بیشتر مردم، اطلاع رسانی بهتری از عملکرد شهرداری انجام شود.

به گفته وی این تفاهم‌نامه بسیار خوب است، اما عملیاتی شدن و به نتیجه رسیدن آن‌ها است که باید برای تحقق آن سازو کارهایی طراحی شود.

نیلی با اشاره به اینکه اولویت در بسیج علمی، بسیج ظرفیت‌ها و امکانات و تقویت مشارکت‌های مردمی است افزود: وقت آن رسیده که ظرفیت‌ها را کنار هم قرار دهیم، زیرا موازی کاری‌ها موجب اتلاف منابع می‌شود.

وی یادآور شد: بسیج علمی ظرفیت‌های بسیاری همچون قرارگاه علم و فناوری دارد، به طرح‌ها و ایده‌های نو و مسئله محور بلاعوض کمک می‌کند.

نیلی اظهار کرد: ۱۴ پژوهشکده دانشجویی و سه مرکز رشد داریم که آماده مشارکت و همکاری برای اقدامات پژوهشی هستیم.

آماده میزبانی از برنامه یک روز در دانشگاه هستیم
مریم طایف‌نیا نماینده دانشگاه دانش پژوهان پیشرو اظهار کرد: این دانشگاه از گذشته کنفرانس توسعه پایدار و عمران شهری را برگزار کرده است، امسال نیز این کنفرانس را برگزار خواهد کرد.

وی از مکاتبات برای احیای پارلمان دانشجویی خبر داد گفت: آماده میزبانی از برنامه یک روز در دانشگاه هستیم؛ رشته شهرسازی این دانشگاه سبقه ۲۰ ساله را دارد که می‌طلبد ارتباط شهرسازان و نظام مهندسی و شهرداری بیش از گذشته تقویت شود و شهرسازان در چرخه اتفاقات شهری کمک رسان باشند.

منبع: http://imna.ir/x7XZG