بانک اطلاعات جغرافیایی بافت تاریخی شهر اصفهان رونمایی می شود
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان از آمادهسازی بانک اطلاعات جغرافیایی جامع بافت تاریخی این شهر خبر داد و گفت: این پروژه که شامل اطلاعات ۴۰ هزار پلاک ثبتشده از خانههای مسکونی، بناهای تاریخی و گذرهای ارزشمند است، تا اوایل سال آینده رونمایی میشود. محمدعلی ایزدخواستی اظهار کرد: یکی از پروژههای مهم سازمان نوسازی […]
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان از آمادهسازی بانک اطلاعات جغرافیایی جامع بافت تاریخی این شهر خبر داد و گفت: این پروژه که شامل اطلاعات ۴۰ هزار پلاک ثبتشده از خانههای مسکونی، بناهای تاریخی و گذرهای ارزشمند است، تا اوایل سال آینده رونمایی میشود.
محمدعلی ایزدخواستی اظهار کرد: یکی از پروژههای مهم سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان که طی دو سال گذشته در حال اجرا بوده و قرار است تا ماههای آینده آماده بهرهبرداری شود، بانک اطلاعات جغرافیایی بافت تاریخی شهر اصفهان است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای انجامشده توسط کارکنان این سازمان افزود: این بانک اطلاعاتی جامع بر پایه اطلاعات ۴۰ هزار پلاک ثبتشده در بافت تاریخی شهر اصفهان تهیه میشود که این پلاکها شامل خانههای مسکونی بوده و ممکن است معاصر باشد، ارزش تاریخی داشته باشد یا از بناهای تاریخی با ارزش و پیشینه تاریخی باشد.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تاکید کرد: تمام این اطلاعات بر مبنای سیستم در بانک ثبت و اطلاعات مربوط به دورههای مختلف تاریخی نیز به آن افزوده میشود.
ایزدخواستی گفت: این بانک اطلاعاتی بهگونهای طراحی شده است که اگر بخواهیم یک بنای تاریخی در بافت تاریخی اصفهان را مطالعه کنیم، با کلیک روی موقعیت آن، انواع اطلاعات مرتبط شامل تاریخچه، مرمتهای انجامشده، تصاویر و فیلمهای مربوط به دورههای مختلف، اسناد و مستندات کاربری در ادوار گوناگون و سایر اطلاعات یکپارچه در دسترس قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: این اطلاعات بهصورت مداوم تکمیل میشود و در آینده اطلاعاتی همچون نامهای تاریخی گذرها و جزئیات مرتبط با آنها نیز به بانک اضافه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: این پروژه ارزشمند میتواند مرجعی کامل برای برنامهریزی و اقدامات مربوط به بافت تاریخی باشد و محققان نیز قادر خواهند بود از این بانک اطلاعاتی بهره ببرند.
ایزدخواستی گفت: حتی افرادی که اسناد یا اطلاعات تاریخی مربوط به املاک و خانههای قدیمی دارند، میتوانند آنها را در اختیار سازمان قرار دهند تا به بانک افزوده و مجموعهای غنیتر ایجاد شود.
وی افزود: این پروژه اوایل سال آینده رونمایی خواهد شد، البته در حال حاضر نیز بهصورت آزمایشی از آن در برنامهریزیهای سازمان استفاده میشود.
منبع: http://imna.ir/x96p4
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/baladieh/public_html/wp-content/themes/Jam_News/comments.php on line 35