تجلیل و قدردانی از استاد نادری رارانی در هفته فرهنگی اصفهان
مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی برای ارتقای فرهنگ شهروندی از موارد اصلی زیر بنای توسعه شهری است و یکی از رسالتهای اصلی این حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی، توجه به سلامت اجتماعی، ایجاد نشاط و امید به زندگی برای شهروندان و احیای فرهنگ غنی شهر، مناطق و محلهها است. هوشنگ نظریپور […]
مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی برای ارتقای فرهنگ شهروندی از موارد اصلی زیر بنای توسعه شهری است و یکی از رسالتهای اصلی این حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی، توجه به سلامت اجتماعی، ایجاد نشاط و امید به زندگی برای شهروندان و احیای فرهنگ غنی شهر، مناطق و محلهها است.
هوشنگ نظریپور در ویژه برنامه «سلمانُ منّا» پیرامون شخصیت و زندگانی جناب سلمان فارسی از صحابی با وفای پیامبر اسلام (ص) که به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در فرهنگسرای اندیشه منطقه ۱۵ در محله ستّار برگزار شد، اظهار کرد: پیش تر و در سالهای قبل نیز همایش و بزرگداشتی به همراه رونمایی از کتاب خورشید جی که بخشهایی از آن در مورد سلمان فارسی بوده در منطقه ۱۵ برگزار شده است و این برنامه اخیر از این لحاظ ویژه بر شمرده میشود که در آن ضمن پرداختن به شخصیت این یار و همراه پیامبر اسلام (ص) و حضرت علی (ع) از نویسنده و پژوهشگر فرهیخته استاد نادرقلی نادری رارانی نیز به پاس سالها تلاش در عرصههای مختلف فرهنگی در سطح بین الملل، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
وی با بیان اینکه استاد نادری رارانی در سال ۱۳۱۷ شمسی در طایفهای که هیچ باسوادی و هیچ کتابی در بین آنها نبود دیده به جهان گشود، افزود: پس از شش سال تحصیل در خوراسگان برای طی کردن مقطع متوسطه عازم اصفهان شد و افتخار آشنایی و شاگردی استاد جلال الدین همایی را به دست آورد و پس از آن برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر به تهران رفت و از آن پس برای تحقیق و پژوهش در فرهنگهای مختلف بشری، آثار، موزهها و کتابخانه های معتبر رهسپار کشورهای گوناگون جهان شد.
مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: استاد نادری رارانی ۱۰۴ اثر مکتوب در رابطه با قرآن، تاریخ، ادبیات و هنر به رشته تحریر درآورده و آخرین اثرش با عنوان گذرگاه زندگی که در حدود ۷۰۰ صفحه میباشد را به یونسکو اهدا کرده است.
تعلیم و تعلّم عبادتی به درگاه حق است
استاد نادری رارانی نیز در ویژه برنامه «سلمانُ منّا» گفت: ما ملتی هستیم همگی فرهنگ دوست و عاطفی که بسیاری از فرهنگیان ما با وضو به کلاس درس میروند و این افتخاری برای ما است که نه تنها برای حقوق و وظیفه بلکه برای اعتلای فرهنگ، تعلیم و تعلّم را عبادتی به درگاه حق میدانیم.
وی تاکید کرد: اگر امروز سلمان فارسی برای ما ماندگار و یک افتخار محسوب میشود به این سبب است که تنها برای رضای خدا زندگی کرد، ساده زیست و همواره عابدی مخلص بود، زیرا هر که با خدا باشد حتماً خدا او را نجات میدهد و حتماً در کارهایش موفق خواهد شد و سلمان فارسی نیز این چنین شد.
در ویژه برنامه «سلمان منا» با حضور اساتید تاریخ دانشگاه اصفهان، دوستداران فرهنگ، تاریخ و هنر و همچنین شهروندان منطقه به همت شهرداری منطقه ۱۵ برگزار شد، با پرداختن به ابعاد شخصیتی سلمان فارسی که اصالتاً تعلق به منطقه جیِ اصفهان (خوراسگان) دارد، هم نشینی و مجالست و خدمات شایسته وی به پیامبر گرامی اسلام (ص) از تولد تا وفات مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰