تسریع روند عملیات ساخت مجموعه رازی در دوره پنجم مدیریت شهری
شهرداران آنلاین/شهر: معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ضمن اشاره به ساخت مجموعه تاریخی-گردشگری رازی گفت: از دهه هفتاد زمزمه احداث این پروژه آغاز شد اما با سرعت پایینی حرکت کرد. زمانی که معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال ۱۳۸۹ این پروژه را به دست گرفت، کار به خوبی پیش رفت اما متناسب با سرعت […]
شهرداران آنلاین/شهر: معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ضمن اشاره به ساخت مجموعه تاریخی-گردشگری رازی گفت: از دهه هفتاد زمزمه احداث این پروژه آغاز شد اما با سرعت پایینی حرکت کرد. زمانی که معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال ۱۳۸۹ این پروژه را به دست گرفت، کار به خوبی پیش رفت اما متناسب با سرعت و برنامه نبود.
به گزارش شهر، صفا صبوری دیلمی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران صبح چهارشنبه- ۵ خرداد ۱۴۰۰ -در مراسم افتتاح مجموعه تاریخی و گردشگری رازی واقع در شهرری، بیان کرد: زمانی که مدیریت شهری پنجم پروژه رازی را تحویل گرفت، تصور نمیشد که با وجود مشکلات مالی و بدهی فراوان، به این راحتی پروژه را به پایان برسد.
او در ادامه اضافه کرد: مجموعه رازی در زمینی به مساحت چهار هکتار احداث شده است. این مجموعه، فضایی بیش از ۳۱ هزار متر مربع با چهار سالن وسیع دارد. مجموعه رازی نخستین مجموعه تاریخی-گردشگری شهرداری تهران است. از دهه هفتاد زمزمه احداث این پروژه آغاز شد اما با سرعت پایینی حرکت کرد. زمانی که معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال ۱۳۸۹ این پروژه را به دست گرفت، کار به خوبی پیش رفت اما متناسب با سرعت و برنامه نبود.
صبوری دیلمی درباره دستور شهردار تهران مبنی بر پیگیری سریع برای اتمام پروژهها، گفت: از ۳۰ ماه پیش که شهردار تهران دستور داد تمامی پروژههای جنوب تهران با همت و سرعت بیشتری اجرا شود، تعدادی پروژه مورد توجه قرار گرفت که یکی از این پروژهها مجموعه گردشگری-تاریخی رازی بود. گاهی اوقات در روزهای جمعه بیش از ۲۰۰ نفر در این مجموعه درحال فعالیت بودند.
معاون شهردار تهران با تأکید بر اینکه هزینه مفصلی برای پروژه رازی انجام شده است، افزود: باتوجه به اینکه پروژه رازی در طول سالیان ساخته شده، هزینه پروژه را به قیمت امروز برآورد کردهایم. بیش از یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومان ارزش مجموعه رازی به قیمت امروز است. مجموعه رازی یکی از کم نظیرترین مجموعههای تاریخی-گردشگری است. این پروژه دارای فضاهای متعدد از جمله موزه، کتابخانه، آمفی تئاتر روزباز، چهار سالن همایش با ظرفیت ۱۰۰ نفر تا ۹۰۰، گالریهای متعدد و … است. مهم ترین فضایی که در مجموعه رازی وجود دارد، یک سایت کاوش تاریخی است. فاصله میان مجموعه رازی تا دیوار محوطه برج تاریخی طغرل، یک فضای کاوش بکر و طبیعی است. شهرداری درحال رایزنی با سازمان میراث فرهنگی است تا کاوش تاریخی در این منطقه آغاز شود.
او در ادامه بیان کرد: امید است که این فضا کمک کند تا کمبود سرانههای منطقه ۲۰ و شهرری جبران شود. کارکرد این فضا محلی و منطقهای نیست و متعلق به تمامی شهروندان تهرانی است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه تعدادی پروژه در جنوب تهران درحال اتمام است، افزود: برای مثال پروژه بزرگراه ۷۶ متری شهید رستگار در جنوب شرقی ترین نقطه تهران به اتمام رسیده است. به زودی بزرگراه ۷۶ متری شهید بروجردی در جنوب غربی به بهره برداری خواهد رسید. این پروژهها بیش از ۱۰ سال درحال کار بودند و در این دوره از مدیریت شهری پنجم سرعت بیشتری گرفتند. یکی از پروژههای بی نظیر در این دوره باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) است که شهرداری توانست مشکلات را با راه آهن حل کند و هزینه تملک را به مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان پرداخت کند. فاز نخست این باغ راه در همین دوره به پایان میرسد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰