تصویب اصلاحیه طرح دوفوریتی اعطای فوق العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور از تصویب اصلاحیه طرح دوفوریتی اعطای فوق العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی خبر داد. به گزارش حبرگزاری شهرداری های کشور و به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مسعود نصرتی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر و […]

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور از تصویب اصلاحیه طرح دوفوریتی اعطای فوق العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش حبرگزاری شهرداری های کشور و به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مسعود نصرتی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در این باره گفت: براساس طرح اصلاحیه فوق العاده خاص موضوع جزء ۳ بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران ، حداکثر میزان فوق العاده خاص موضوع این جزء تا سقف ۲۵۰۰۰ امتیاز است که معادل ریالی آن با نظر وزیر محترم کشور ابلاغ خواهد شد.

وی گفت: هرگونه پرداختی به عنوان فوق العاده خاص موضوع جزء ۳ بند (ب) ماده (۱۰۶) صرفا در محاسبه حقوق بازنشستگی، پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی استحقاقی در زمان بازنشستگی کارکنان شهرداری‌ها قابل اعمال است و در سایر مولفه‌های حکم کارگزینی تاثیر نخواهد داشت.

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور اظهار امیدواری کرد: با تصویب طرح اعطای فوق العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس شورای اسلامی شاهد رعایت عدالت در برابری پرداخت‌ها و رفع اختلاف سطح حقوق و مزایای کارکنان شهرداری با سایر دستگاههای اجرایی و همچنین حفظ، نگهداشت و ارتقای بهره وری هرچه بیشتر کارکنان شهرداری‌ها باشیم.

گفتنی است، جزء ۳ ماده ۱۰۶ قانون برنامه پنجساله هفتم بدین شرح است: دولت مجاز است به‌منظور عدالت در پرداخت، افزایش بهره‌وری و نگهداشت نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی و نیز تقویت امور حاکمیتی و نظارتی از جمله دستگاه‌هایی که بر فعالیت شرکتها نظارت دارند، نسبت به وضع فوق‌العاده خاص مشمول کسور، اقدام قانونی به‌عمل آورد.

در طرح دو فوریتی آمده است: چهار تبصره به شرح زیر به جزء ۳ بند ب ماده ۱۰۶ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران الحاق و عبارت به استثنای جزء ۳ بند ب و تبصره‌های آن پس از عبارت بندهای فوق در تبصره ذیل بند ت ماده مذکور اضافه می‌شود.

تبصره ۱- برقراری فوق العاده خاص موضوع درخصوص کارکنان سایر دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ همچنین نیروهای مسلح سایر نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه شورای نگهبان مجلس خبرگان رهبری مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی در سقف اعتبارات مصوب بودجه سنواتی هر دستگاه مجاز است.

تبصره ۲- حداکثر میزان فوق العاده خاص موضوع این جزء قانون برای مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری تا سقف ۲۵ هزار امتیاز و معادل ریالی آن برای سایر مشمولان است در خصوص کارکنان شهرداری‌ها پرداخت این فوق العاده با نظر وزیر کشور و متناسب با درجه شهرداری‌ها امکان پذیر است.

تبصره ۳- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است گزارش اجرای این جزء مشتمل بر فهرست دستگاه‌های بهره‌مند از این فوق‌العاده خاص و میزان تخصیص یافته به هر یک از آنها را هر شش ماه یکبار به کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات و معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.

تبصره ۴- مبالغ پرداختی تحت عنوان فوق العاده خاص موضوع این جز صرفاً در محاسبه حقوق بازنشستگی پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی استحقاقی در زمان بازنشستگی قابل اعمال است و در سایر مولفه‌های حکم کارگزینی از جمله حق شغل حق شاغل فوق‌العاده ویژه و فوق‌العاده جذب و نیز اضافه کار تاثیری نخواهد داشت.