رئیس مرکز پژوهشهای شورای شهر اصفهان: اصفهان آماده پیگیری رسمی خواهرخواندگی با شانگهای است
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از شهردار شهر شانگهای انتظار داریم که با جدیت و سرعت، موضوع پیگیری پیمان خواهرخواندگی میان شهرهای اصفهان و شانگهای را در دستور کار قرار دهد، زیرا اصفهان هماکنون آماده پیگیری رسمی خواهرخواندگی با شانگهای است. به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور و به نقل از ایمنا، […]
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از شهردار شهر شانگهای انتظار داریم که با جدیت و سرعت، موضوع پیگیری پیمان خواهرخواندگی میان شهرهای اصفهان و شانگهای را در دستور کار قرار دهد، زیرا اصفهان هماکنون آماده پیگیری رسمی خواهرخواندگی با شانگهای است.
به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور و به نقل از ایمنا، مصطفی نباتینژاد امروز _پنجشنبه هجدهم اردیبهشت_ در آئین امضای تفاهمنامه همکاری در زمینه محافظت ساختمانهای تاریخی بین اصفهان و شانگهای با اشاره به روند قانونی و مردمی شکلگیری شوراهای اسلامی شهرها در ایران اظهار کرد: در کشور ایران، انتخابات شورای اسلامی شهر هر چهار سال یک بار برگزار میشود و در آخرین دوره این انتخابات، در شهر اصفهان، حدود ۵۰۰ نفر برای تصدی عضویت در شورای شهر با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت ۱۳ نفر از میان آنان توسط مردم انتخاب شدند.
وی افزود: وظیفه اصلی این ۱۳ نفر، انتخاب شهردار و نظارت دقیق بر عملکرد وی در حوزههای مختلف مدیریت شهری است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان از میان ۴۰ شهر آسیایی درخواستکننده، موفق شد عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ را به خود اختصاص دهد، تاکید کرد: این عنوان افتخاری نتیجه تلاشها و ظرفیتهای بینظیر تاریخی، فرهنگی و اقتصادی شهر اصفهان است و این جایگاه فرصتی ویژه برای گسترش همکاریهای بینالمللی بهویژه با کشورهای آسیایی از جمله چین فراهم میسازد.
نباتینژاد با اشاره به جایگاه خاص اصفهان میان شهرهای تاریخی ایران تصریح کرد: در سطح کشور ایران، ۱۷۰ شهر دارای بافت تاریخی هستند که مجموع مساحت این بافتها به حدود ۳۲ هزار هکتار میرسد.
وی ادامه داد: اصفهان بهعنوان دبیرخانه دائمی شهرهای تاریخی کشور انتخاب شده است و نقش محوری در هماهنگی و توسعه این بافتها ایفا میکند که اگر بخواهیم اصفهان را به زبان بینالمللی معرفی کنیم، باید بگوییم اصفهان «پوپال پوینت» ایران است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به جایگاه برجسته گردشگری اصفهان در سطح آسیا گفت: علاقهمندیم خیابان چهارباغ عباسی یکی از محورهای تاریخی و گردشگری اصلی اصفهان هر روز مملو از حضور گردشگران چینی باشد، بهویژه شهروندان شهر شانگهای که یکی از پیشرفتهترین شهرهای جهان است و ما معتقدیم که برقراری پیمانهای اقتصادی پایدار، تنها از مسیر ایجاد و تقویت پیمانهای فرهنگی پایدار ممکن خواهد بود.
نباتینژاد گفت: از شهردار شهر شانگهای انتظار داریم با جدیت و سرعت، موضوع پیگیری پیمان خواهرخواندگی میان شهرهای اصفهان و شانگهای را در دستور کار قرار دهد، چراکه این موضوع نهتنها در توسعه روابط دوجانبه مؤثر است، بلکه میتواند الگویی برای دیپلماسی شهری در سطح منطقهای باشد.
وی افزود: امروز یک شانس بزرگ برای شما در ایران رقم خورده و آن نیز حضور در اصفهان زیبا است؛ شهری که هماکنون آماده پیگیری رسمی خواهرخواندگی با شانگهای است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: سخنران انگیزشی نیستم، بلکه مسئولیت مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان را بر عهده دارم و مطالبی که مطرح میکنم بر مبنای واقعیتها، فرصتها و ضرورتهای پیشرو در مسیر همکاری مشترک است.
نباتینژاد گفت: آنچه هماکنون در برابر ما قرار دارد، یک فرصت استثنایی برای توسعه همکاریهای بین شهرهای تاریخی ایران و کلانشهرهای پیشرفتهای همچون شانگهای است.
وی اظهار داشت: حوزههایی که نمایندگان شهرداری شانگهای در آن تخصص و تجربه دارند، میتواند در قالب تفاهمنامهای رسمی با دبیرخانه مجمع شهرهای تاریخی ایران به نتیجه برسد و نخستین گام عملیاتی در این زمینه میتواند برگزاری سمینارهای آموزشی بینالمللی باشد که تجربیات شهرهای تاریخی و مدرن، چه بهصورت حضوری و چه بهصورت وبینار، در اختیار تمام شهرهای ایران قرار گیرد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ظرفیت بزرگ بافتهای تاریخی کشور عنوان کرد: اگر نمایندگان شهرداری شانگهای بهدنبال ورود به بازار ۳۲ هزار هکتاری بافتهای تاریخی شهرهای ایران هستند، لازم است که دفتر نمایندگی رسمی در اصفهان، بهعنوان دبیرخانه دائمی شهرهای تاریخی کشور، تأسیس شود، همچنین پیشنهاد میشود نمایندگان این شهر در تمام طول سال یعنی ۳۶۵ روز در اصفهان مستقر بوده و در فرایندهای همکاری و تصمیمسازی مشارکت فعال داشته باشند.
نباتینژاد تأکید کرد: باور داریم که آینده روابط شهرهای بزرگ آسیایی با یکدیگر، از دل تفاهمنامههای فرهنگی، گردشگری و علمی شکل خواهد گرفت و اصفهان با برخورداری از ظرفیتهای بیبدیل تاریخی، فرهنگی و مدیریتی میتواند در این مسیر پیشگام باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/baladieh/public_html/wp-content/themes/Jam_News/comments.php on line 35