رشد ۱۳۱ درصدی درآمد شهرداری قم در ۹ ماهه سال جاری

به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” مدیرکل املاک و دارایی‌های شهرداری قم از رشد ۱۳۱ درصدی در حوزه درآمدی خبر داد و گفت: شهرداری قم توانست در ۹ ماه سال جاری ۳,۵۸۰ میلیارد تومان درآمد کسب کند. عبدالله سلیمانی با بیان اینکه اداره کل املاک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ عملکرد چشمگیری در […]

به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” مدیرکل املاک و دارایی‌های شهرداری قم از رشد ۱۳۱ درصدی در حوزه درآمدی خبر داد و گفت: شهرداری قم توانست در ۹ ماه سال جاری ۳,۵۸۰ میلیارد تومان درآمد کسب کند.
عبدالله سلیمانی با بیان اینکه اداره کل املاک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ عملکرد چشمگیری در حوزه‌های درآمدی و هزینه‌ای داشته، اظهار کرد: بر اساس بودجه پیش‌بینی‌شده اداره املاک ۳,۷۱۶ میلیارد تومان بوده که سهم ۹ ماهه آن ۲,۷۹۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.
وی از رشد ۱۳۱ درصدی در حوزه درآمدی خبر داد و افزود: شهرداری قم در ۹ ماهه نخست سال توانست ۳,۵۸۰ میلیارد تومان درآمد کسب کند.
مدیرکل املاک و دارایی‌های شهرداری قم خاطرنشان کرد: این موفقیت‌ها حاصل تلاش همکاران ما در شرایط سخت است چراکه اغلب معاملات ما با اشخاص ثالث، شامل مردم یا ادارات، انجام می‌شود و نیازمند توافق و اقناع طرف مقابل است.
سلیمانی با اشاره به بخش هزینه پروژه‌های تملکات طرح‌های عمرانی عنوان کرد: در بخش هزینه‌ای نیز برای تملکات و پروژه‌های مختلف، سهم ۹ ماهه ما ۱,۳۲۰ میلیارد تومان بوده اما با عملکرد ۱,۵۲۰ میلیارد تومانی توانستیم ۱۱۵ درصد از بودجه مصوب را محقق کنیم.
وی گفت: جنس کار در این حوزه سخت و مبتنی بر توافق با طرف‌های متعدد است اما باوجود این چالش‌ها، شهرداری قم توانسته بانکی قوی از املاک برای آینده شهرقم ایجاد کند که پشتوانه‌ای محکم برای پروژه‌های توسعه‌ای سال‌های آتی خواهد بود.

مدیرکل املاک و دارایی‌های شهرداری قم با اشاره به عملکرد قابل توجه شهرداری قم در بخش درآمدهای غیرنقدی افزود: توانستیم از بودجه ۱,۹۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۳ که سهم ۹ ماه آن ۱,۳۸۶ میلیارد تومان بود، ۲,۱۴۴ میلیارد تومان درآمد غیرنقدی را محقق کنیم و شاهد رشد ۱۵۵ درصدی باشیم.

سلیمانی تاکید کرد: این درآمدها شامل زمین‌هایی است که از ماده ۱۰۱ قانون شهرداری‌ها و تبصره ۶ دولت به شهرداری قم اختصاص پیدا کرده است.

وی با اشاره به محل تأمین این منابع گفت: از این مبلغ حدود ۶۰ درصد آن مربوط به تبصره ۶ و ۴۰ درصد مربوط به ماده ۱۰۱ بوده است.

منبع: http://imna.ir/x95D7