طب سنتی| با آلرژی بهاره چه کنیم؟
طب سنتی برای درمان آلرژی بهاره چند راهکار ساده دارد. شما بهجای خوردن داروهایی مثل آنتیهیستامین که خوابآور است و فعالیتهای روزانه شما را با مشکل مواجه میکند میتوانید از این راهکارها استفاده کنید.
گروه زندگی: فصل بهار برای خیلیها با یک مشکل هرساله به نام آلرژی آغاز میشود. آلرژی بهاره که با سرفه، عطسههای پیدرپی، آبریزش بینی و خارش گلو و علائم دیگر خودش را نشان میدهد و در بعضی از افراد آنقدر کلافه کننده میشود که فعالیتهای روزمرهشان را به چالش میکشد.
اما دلیل ایجاد این آلرژی بهاره چیست؟ درمانگران طب سنتی معتقدند مهمترین دلیل ایجاد آلرژی، وجود گردههای گل و گردههای گیاهان است که وقتی از راه تنفس وارد بدن میشود به دلیل طبیعت گرمی که دارد تولید صفرا میکند و منجر به آلرژی گرم میشود.
سیستم ایمنی بدن دستبهکار میشود و برای مبارزه با این گردهها واکنش نشان میدهد و با آبریزش بینی، سوزش و قرمزی چشم، خارش گلو و عطسههای مکرر و سرفه خودش را نشان میدهد. در برخی از افراد این آلرژی با خارشهای پوستی و در بعضی با تنگی نفسهای مکرر همراه میشود.
طب سنتی برای درمان آلرژی بهاره چند راهکار ساده دارد. شما بهجای خوردن داروهایی مثل آنتیهیستامین که خوابآور است و فعالیتهای روزانه شما را با مشکل مواجه میکند میتوانید از این راهکارها استفاده کنید.
*از خاک شیر و نعناع تا عرق کاسنی و سکنجبین
متخصص طب سنتی در فصل بهار مصرف روزانه خاک شیر، نعنای تازه، کاهو، عرق کاسنی، آبلیموی تازه، و سکنجبین را توصیه میکند و میگوید: «سعی کنید در بهار آش آلو، آش زرشک و تمبر هندی، نان سبوسدار را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از مصرف سماق و رب انار در غذاهایتان غافل نشوید.»
در کنار این توصیهها، طب سنتی برای مبتلایان به آلرژی بهاره پرهیز غذایی هم دارد. اگر آلرژی دارید، در این فصل از خوردن غذاهای تند و غلیظ و ادویهها خودداری کنید. مصرف شکلات و قهوه و سرخکردنی را هم فعلاً کنار بگذارید تا آلرژی دست از سرتان بردارد.
*صبح ناشتا خیار بوتهای بخورید
متخصص طب سنتی معتقد است با یک فرمول ساده میتوانید روی آلرژی را کم کنید. صبح که از خواب بیدار میشود وقتی هنوز ناشتا هستید یک خیار بوتهای میل کنید. تأکید میشود که خیار، فقط بوتهای باشد.
*چاره عطسهها و سرفههای آلرژیک چیست؟
عطسههای پیدرپی و آبریزش بینی در فصل بهار کلافهتان کرده است؟ دست به دامان قرصهای ضد حساسیت میشوید اما افاقه نمیکند؟ متخصص طب سنتی میگوید: «روزی دو بار روغن گل بنفشه با پایه کنجد را در بینیتان بچکانید و بر این کار بر مداومت کنید تا از شر عطسههای کلافه کننده راحت شوید. علاوه بر این با استفاده از همین روغن، پیشانی خود را نیز ماساژ دهید.»
اما اگر زور آلرژی به شما میچربد و بهجز عطسه، سرفه هم سراغتان میآید و گاهی سرفهها از حالت سرفههای گاهوبیگاه خارجشده و کلافهتان میکند، درمانگران طب سنتی یک نسخه به شما پیشنهاد میکنند. ۵ گرم گل بنفشه و ۵ گرم شکر تیغال را در دو لیوان آب ریخته و روی حرارت ملایم بجوشانید تا یک لیوان آن باقی بماند. دمنوش باقیمانده را صافکرده و شب پیش از خواب میل کنید. این دمنوش را میتوانید صبحها هم میل کنید. با این فرمول، خارش گلوی شما هم از بین میرود.
*اگر خارش پوستی دارید
متخصص طب سنتی به افرادی که آلرژی بهاره در آنها منجر به خارشهای پوستی میشود حمام سرکه را پیشنهاد میکند. به حمام بروید، در لگن آب بریزید و یک استکان سرکه هم در آن بریزید و با این ترکیب خودتان را بشویید. بعد از حمام هم بدنتان را با روغن ملایمی مثل بادام شیرین ماساژ دهید.
*مهمترین تجویز طب سنتی برای رهایی از آلرژی بهاره
در کنار همه این توصیهها مهمترین تجویز طب سنتی برای مبارزه با آلرژی بهاره، انجام حجامت عام و حجامت آلرژی است. درمانگران طب سنتی معتقدند انجام این حجامتها در فصل بهار باعث میشود تا آلرژی به سراغ شما نیاید.
انتهای پیام/
منبع خبر : خبرگزاری فارس
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰