فناوری «پیرولیز» از اواخر آبانماه در اصفهان مستقر میشود
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: فناوری پیرولیز از اواخر آبانماه استقرار پیدا کرده و روزانه ۱۰ تن زباله را میسوزاند؛ این فناوری توسط شرکتهای دانش بنیان اصفهان در سازمان پسماند شروع به کار کرده و توسعه آن در آینده به مباحث زیست محیطی کمک میکند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: فناوری پیرولیز از اواخر آبانماه استقرار پیدا کرده و روزانه ۱۰ تن زباله را میسوزاند؛ این فناوری توسط شرکتهای دانش بنیان اصفهان در سازمان پسماند شروع به کار کرده و توسعه آن در آینده به مباحث زیست محیطی کمک میکند.
به گزارش خبرنگار ایمنا، غلامحسین صادقیان در یک برنامه زنده رادیویی اظهار کرد: دیدگاه این دوره از شورا که سه ماه از فعالیت آن میگذرد، این است که برای حل مشکلات علاوه بر استفاده از ظرفیتهای مدیریت شهری، از ظرفیتهای موجود در سطح ملی و استانی نیز استفاده شود زیرا شورا خود را شورای شهرداری نمیداند و معتقد است باید بر اساس قانون و به عنوان نماینده مردم، مطالبهگر حقوق آنها در حوزههای مختلف باشد.
وی با بیان اینکه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری به مسائلی که مرتبط با سلامت شهروندان میشود میپردازد، افزود: از بدو تشکیل شهرداریها رفت و روب، جمعآوری زباله و ساماندهی و توسعه پارکها بر عهده شهرداری بوده و اگر اصفهان را شهر تمیز میدانیم و گردشگران داخلی و خارجی خاطرات خوش از این شهر به یادگار دارند تا حد زیادی به حوزه خدمات شهری که وظیفه ذاتی شهرداری است مربوط میشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان از آلودهترین شهرهای کشور بوده و این موضوع یکی از مهمترین دغدغههای کمیسیون است، تصریح کرد: اولین اولویت محیط زیستی اصفهان، جاری شدن آب در رودخانه زاینده رود است زیرا معتقدیم که این مهم خیلی از مسائل و مشکلات زیست محیطی شهر را رفع میکند و باید در سطح ملی و استانی برای آن تلاش شود.
صادقیان تاکید کرد: مهمترین علت فرونشست زمین، جاری نبودن آب در زاینده رود و تغذیه نشدن حوضههای آبریز در استان است که در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری به آن پرداخته میشود.
وی افزود: در اصفهان هر نفر روزانه نیم کیلوگرم پسماند تولید میکند و در مجموع حدود یک هزار تن در روز میشود که با توجه به شرایط خاص آب و هوایی بین ۱۰ تا ۴۰ متر مکعب آن شیرابه است و رسیدگی نکردن به آن سبب مشکلات زیست محیطی میشود. قسمت آلی پسماند پس از جمعآوری در کارخانه پسماند تبدیل به کمپوست شده و قسمت غیر آلی آن دفن میشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شهروندان میتوانند با جداسازی شیرابه و تفکیک زباله از مبدا نقش بسزایی در کمک به مدیریت شهری داشته باشند، اضافه کرد: باید تلاش کنیم با استفاده از ظرفیت فناوری روز و ظرفیتهای موجود، دفن پسماند را به صفر نزدیک کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از روشهای نوین میتوان خیلی از مسائل محیط زیستی حاصل از پسماند را به حداقل رساند و حتی این پسماندها قابل تبدیل به انرژی است لذا امیدواریم در دوره فعلی مدیریت شهری تحقیقات در این خصوص به سرانجام رسیده و نقطه آغاز استفاده از فناوریهای نوین در مدیریت پسماند باشد.
صادقیان افزود: فناوری پیرولیز از اواخر آبانماه استقرار پیدا کرده و روزانه ۱۰ تن زباله را میسوزاند؛ این فناوری توسط شرکتهای دانش بنیان اصفهان در سازمان پسماند شروع به کار کرده و توسعه آن در آینده به مباحث زیست محیطی کمک میکند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰