میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سالهای قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژهای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید. به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” […]
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سالهای قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژهای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.
به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” و به نقل از ایمنا، سیدامیر سامع اظهار کرد: از مهمترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آنها پرداخته شود، مشخص شد.
وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگانهایی است که حدود ۱۰ کسبکار را مدیریت میکند، افزود: این معاونت باید در بخشهای مختلف به شهروندان خدمترسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتشنشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را بهعنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آنها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامههایی که برای هر حوزه برنامهریزی شده بود، بهطور کامل انجام شده است.
سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب میشود.
وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساختوسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زایندهرود بیشتر شده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سالهای قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژهای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.
سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید میشود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخههای دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک میشود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانههای مختلف استفاده میشود؛ بهطور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانههای پلاستیک استفاده میشود.
وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راهاندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زبالهسوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن بهزودی با بخش خصوصی منعقد شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایهگذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمعآوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.
وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانشبنیان آغاز بهکار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز میکند.
سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان میتوانند با بهرهوری از آن به جمعآوری زباله بپردازند.
وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمترسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیتها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰