هرمزگان از اهمیت بالایی برخوردار است/زیرساخت های صنعتی در هرمزگان شکل گرفته است
به گزارش خبرنگار بلدیه آنلاین – هرمزگان- عباس علی آبادی وزیر صمت در حاشیه ی افتتاح نخستین نمایشگاه رویداد همتایابی اقتصاد دریامحور ایران در قشم که با حضور سفیران ۱۲ کشور، استاندار هرمزگان،محمد آشوری نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از فعالان حوزه ی اقتصادی و مدیران استانی برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: امروز از پروژه های صنعتی زیادی بازدید کردیم که تعدادی از آن افتتاح و کلنگ زنی شد و طرح های بسیار خوبی است که بزودی نتیجه آن را خواهیم دید.
وی به نوار ساحلی و اهمیت آن نیز اشاره کرد و یادآور شد : همه سواحل کشور برای وزارت صمت مهم هست، از چابهار گرفته تا خرمشهر ، اما استان هرمزگان از اهمیت بالایی دارد زیرا بسیاری از ظرفیت ها و زیرساخت های صنعتی در این استان شکل گرفته و در ما در تدارک توسعه ی آن هستیم.
وزیر صمت به ناوگان حمل و نقل دریایی و شناور ها اشاره کرد و در ادامه گفت : در زمینه تولید شناورهای دریایی، با توجه به اینکه ناوگان دریایی مقداری فرسوده شده است و باید احیا شود که فرصت خوبی را برای سازندگان و صنعتگران داخلی فراهم شود که وزارت صمت قاطعانه از تولیدکنندگان حمایت می کند و در جهت همکاری بین شرکت های داخلی و خارجی تلاش بیشتری می کند تا سرمایه گذاران در این زمینه با اطمینان بیشتری وارد شوند.
وزیر صمت به پروژه ی ساخت رینگ و جکت هم اشاره ای داشت و در ادامه بیان کرد:در زمینه ی پروژه ساخت ریگ و جکت و جکاپ است برنامه هایی خوبی در دست اجرا داریم که در آینده نه چندان اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی در راستای سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد دریا پایه ، دریا را اصلی ترین پتانسیل دانست و افزود: دریا از جمله اصلی ترین پتانسیل های ماست و مقام معظم رهبری بر آن تاکید ویژه ای دارند و دولت هم عزم خود را جم کرده است تا بتواند این را محقق سازد.
وزیر صمت به سه سند بخش فعالیت اشاره داشت و در ادامه گفت: در سند، در سه بخش فعالیت اساسی خواهیم کرد و اول در زمینه پیشران های دریایی وزارت صمت برنامه ریزی جامعی دارد و باتوجه به پیشرفت هایی که خبر دارم، ما نباید نگران پیشانه باشیم و امروز از تامین یک تا ۲۵ مگاوات ظرفیت شناورهای دریایی در داخل کشور کاملا بومی و قابل اتکا است.
وی در ادامه بیان کرد: امروز به لحاظ دانشی به این ظرفیت ها کاملا نائل شدیم و نمونه هایی را ساختیم و نتیجه گرفتیم و الان به دنبال این هستیم که این محصولات را با قیمت مناسب اقتصادی به صورت صنعتی با کیفیتی کاملا رقابتی به مراتب بهتر از نمونه های خارجی، به مردم ارائه دهیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰