وجود ۱۵۳۸ خانه تاریخی در اصفهان/ برگزاری رویدادهای فرهنگی موجب رونق بافت تاریخی می‌شود

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید مکان‌هایی همچون گلبندان، پشت مسجد امام(ره) و گذر علی‌قلی‌آقا رونق بگیرد؛ این اتفاق با برگزاری رویدادهای فرهنگی و رفت‌وآمد مردم به این مکان‌ها رخ می‌دهد و در این‌صورت به اماکن توجه و حفظ خواهد شد. رسول میرباقری در جلسه کمیسیون عمران، معماری و […]

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید مکان‌هایی همچون گلبندان، پشت مسجد امام(ره) و گذر علی‌قلی‌آقا رونق بگیرد؛ این اتفاق با برگزاری رویدادهای فرهنگی و رفت‌وآمد مردم به این مکان‌ها رخ می‌دهد و در این‌صورت به اماکن توجه و حفظ خواهد شد.

رسول میرباقری در جلسه کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان که در محل انجمن خیریه توان‌خواهان آسوده ماوی برگزار شد، اظهار کرد: بهتر است هر ماه یک مرتبه کمیسیون در مکان‌هایی که به همت مردم برپا شده است، برگزار شود و با حضور خود تقدیری از آن‌ها انجام دهیم.

وی با بیان اینکه ۱۵۳۸ خانه تاریخی در اصفهان وجود دارد که حفظ و نگهداری آن‌ها بسیار پرهزینه است، افزود: امروز در راستای واگذاری مدرس به بخش خصوصی، از این مکان بازدیدی انجام شد که امیدوارم این کار با موفقیت انجام شود، در جهان افراد بی‌نظیری همچون ابن سینا و شیخ بهایی داریم، اما از این ظرفیت در اصفهان استفاده نکردیم.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه سازمان فرهنگی عزم جدی برای بازآفرینی و حفظ بافت تاریخی شهر ندارد، گفت: جشنواره فیلم کودک و نوجوان جلوه کم‌نظیری در اصفهان بود و کار آبرومند و بزرگی انجام شد که جای تقدیر دارد، اما اصفهان ظرفیت‌های بزرگ دیگری دارد و اقدامات زیادی نیز از جمله مرمت دروازه حسن‌آباد انجام شده است، اما بیشتر شهروندان از این اقدامات اطلاع ندارند.

وی یا بیان اینکه باید مکان‌هایی همانند گلبندان، پشت مسجد امام (ره) و گذر علی‌قلی‌آقا رونق بگیرد، ادامه داد: این اتفاق با رفت‌وآمد مردم به این مکان‌ها رخ می‌دهد، در این صورت به اماکن توجه و حفظ خواهد شد.

میرباقری با بیان اینکه انتظار می‌رود در سال چند مرتبه در میدان امام علی (ع) شاهد برگزاری رویدادهای فرهنگی باشیم، خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهایی که بیان شد ایجاد فرهنگ‌سرا در میدان امام علی (ع) و بافت تاریخی است تا در این گذرها علاوه بر رونقی که ایجاد می‌شود مردم اقدامات شهرداری را مشاهده کنند و جایگاه بافت تاریخی حفظ شود.

وی با اشاره به اینکه امیدوارم در آینده با اهتمام بیشتری در این زمینه عمل شود، گفت: بخشی از رویدادها همانند راهپیمایی‌ها باید به میدان امام علی (ع) و سایر مکان‌ها انتقال پیدا کند.

 

منبع: http://imna.ir/x7Yd4