به همت سازمان صمت هرمزگان صورت پذیرفت:

پایان کار نخستین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی با امضای تفاهم نامه استانداردسازی غذاهای محلی 

اختتامیه اولین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در هرمزگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بلدیه آنلاین-هرمزگان- خلیل قاسمی رئیس سازمان صمت هرمزگان در حاشیه اختتامیه نخستین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در هرمزگان که با حضور  عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، عباس موئدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ، مجید زارع زاده مدیر کل استاندارد، پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و جمعی از مدیران و مسئولان استانی  و  سرمایه‌گذاران در حوزه صنایع مواد غذایی برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت : امروز آخرین روز پایانی نمایشگاه تخصصی مواد غذایی و ماشین آلات و صنایع وابسته به آن است که تفاهم‌نامه‌هایی در این خصوص به امضا رسید.

وی به تشریح تفاهم نامه های انجام شده در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: تفاهم نامه هایی که امروز انجام پذیرفت با محوریت استانداردسازی غذاهای محلی، تولید نان سالم، و تجهیز واحدهای نانوایی استان میان دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سازمان صمت بود که به امضا رسید.

قاسمی در ادامه افزود: این تفاهم‌نامه‌ها با هدف بهبود کیفیت غذاهای محلی و ارتقای سطح سلامت در استان هرمزگان تدوین و اجرایی شده‌اند که با این اتفاق شاهد بهبود کیفیت غذاهای محلی و ارتقاء سلامت هستیم.

رئیس سازمان صمت به بروز رسانی و تجهیز واحد های نانوایی نیز اشاره کرد و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما در این همکاری‌ها تجهیز و به‌روزرسانی واحدهای نانوایی استان است که بزودی شاهد آن هستیم .

 

انتهای پیام/

نویسنده و خبرنگار: رؤیا حسینی زاده