کمربندی شمالی ورامین پس از ۲۵ سال روشن شد
کمربندی شمالی ورامین – پیشوا پس از ۲۵ سال تاریکی مطلق، روشن شد تا یکی از مهمترین دغدغههای مردم این ۲ شهرستان در دسترسی به مسیر برطرف شود. به گزارش ایرنا، کمربندی شمالی ورامین به پیشوا، یکی از مهمترین محورهای مواصلاتی جنوبشرق تهران است که علاوه بر متصل کردن این ۲ شهرستان، مسیر ورودی چندین […]
کمربندی شمالی ورامین – پیشوا پس از ۲۵ سال تاریکی مطلق، روشن شد تا یکی از مهمترین دغدغههای مردم این ۲ شهرستان در دسترسی به مسیر برطرف شود.
به گزارش ایرنا، کمربندی شمالی ورامین به پیشوا، یکی از مهمترین محورهای مواصلاتی جنوبشرق تهران است که علاوه بر متصل کردن این ۲ شهرستان، مسیر ورودی چندین روستا نیز محسوب می شود و با وجود گذشت بیش از ۲۵ سال از احداث آن، از کمترین امکانات روشنایی برخوردار بود و تاریکی مطلق، منجر به بروز تصادفات متعدد منجر به جرح و فوت در این مسیر میشد.
در طول این مسیر پنج کیلومتری که به شهرستان پیشوا و شریف آباد پاکدشت ختم میشود، روستاهای جعفرآباد اخوان، قوئینک زُهری، سرگل، گلعباس، کهریزک، کلاته، یوسف رضا، جمال آباد، سعیدآباد، پلنگدره، عسگرآباد، جاده کانال موسوم به تیغاب و میدان میوه و ترهبار ورامین واقع شده و نبود دوربرگردان باعث میشود تا روستائیان برای رسیدن به محل زندگی خود مجبور شوند تا طول کمربندی را طی کنند که این امر موجب افزایش تعداد تردد میشود.
مهمترین مشکل این مسیر، مدیریت دوگانه آن از سوی ۲ شهرستان پیشوا و ورامین است به گونهای که شمال این محور در حوزه پیشوا و جنوب آن در حوزه ورامین است و این امر باعث شده تا در گذشته مسئولان این ۲ شهر نتوانند بر سر ایمن سازی و تأمین روشنایی آن به نقطه نظر مشترکی دست پیدا کنند.
پس از دستور معاون استاندار تهران، جلسهای به میزبانی فرمانداری ورامین تشکیل شد که عدم تمایل مسئولان پیشوا در واگذاری مدیریت کمربندی به شهرداری ورامین، باعث نیمهتمام ماندن جلسه و بینتیجه ماندن این موضوع شد.
تأخیر در اجرای طرح تأمین روشنایی کمربندی شمالی، علاوه بر به خطر انداختن جان مردم، موجب افزایش هزینهها نیز شد به گونهای که به گفته رئیس شرکت توزیع برق ورامین، اجرای این طرح به طور کامل در سال ۱۳۹۷ فقط به ۱۸ میلیارد ریال اعتبار نیاز داشت.
مسلم حاجی مزدرانی در تاریخ ۳۱ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به خبرنگار ایرنا گفته بود: برای تأمین روشنایی مسیر کمربندی شمالی ورامین – پیشوا تا محدوده روستای چالتاسیون پیشوا (حدود ۶ کیلومتر)، ۱۸ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که این اعتبار می تواند به صورت مشارکت ۲ شهرستان تأمین شود.
وی افزود: جلسات متعددی با شهرداری ورامین و مسئولان فرمانداری پیشوا برگزار شد تا بتوان با مشارکت تمامی دستگاهها ، اعتبار مورد نیاز این پروژه مهم را تأمین کرد.
وی گفت: شهرداری ورامین بخشی از هزینه های مربوط به اجرای این طرح را تقبل کرده و در صورت تأمین چهار میلیارد ریال اعتبار از سوی شهرستان پیشوا، میتوان به طور کامل روشنایی این محور را تأمین کرد.
با ورود دادستان عمومی و انقلاب ورامین به موضوع رفع مشکلات کمربندی شمالی ورامین – پیشوا و برگزاری جلسه مشترک آذرماه فرمانداران این ۲ شهرستان، اختلافات موجود بر سر مدیریت این محور رفع و زمینه برای تأمین روشنایی آن فراهم شد.
فرماندار ورامین در این جلسه اظهار داشت: کمربندی شمالی برای رفاه حال مردم احداث شده ولی در عمل به دلیل کمبودها و مشکلات موجود، این مسیر پرتردد خود به یکی از مشکلات مردم تبدیل شده است.
مجید درویشی افزود: بخشی از مشکلات مردم در این محور به دلیل تعارض قوانین و همچنین مسائل مربوط به تقسیمات کشوری است که باعث سردرگمی مردم در برخورد با حوادث و مشکلات شده که این امر نیازمند برگزاری جلسات تخصصی استانی برای تعیین تکلیف تقسیمات است.
سرپرست فرمانداری پیشوا نیز در این جلسه اظهار داشت: با توجه به این که کمربندی شمالی در جغرافیای ورامین و پیشوا واقع شده، مشکلات آن نیز باید با تعامل و همکاری هر ۲ شهرستان برطرف شود.
ابراهیم تاجیک نوری افزود: هر۲ شهرستان پیشوا و ورامین باید سهم خود را در کاهش آسیبهای این محور به ویژه روشنایی آن ادا کنند.
پس از برگزاری این جلسه، همکاری شهرداریها و ادارات برق ۲ شهرستان پیشوا و ورامین موجب شد تا فاز نخست تأمین روشنایی این محور عملیاتی و شب گذشته به بهرهبرداری رسد.
شهردار ورامین در رابطه با این اجرای این طرح به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به لزوم تامین روشنایی کمربندی شمالی و تأکید فرماندار ورامین، با همکاریی ویژه شورای اسلامی شهر ورامین، تامین روشنایی این محور در دو فاز عملیات شد که مرحله اول آن تا محدوده کاظم آباد روشن شد.
علیرضا مؤمنی افزود: اعتبار مورد نیاز برای تامین روشنایی کمربندی شمالی حدود ۶۰ میلیارد ریال است.
وی همچنین از تأمین روشنایی کمربندی جنوبی ورامین موسوم به خلیج فارس خبر داد و گفت: تامین روشنایی کمربندی خلیج فارس هم در حال انجام بوده و پیش بینی می شود این محور تا نوروز ۱۴۰۱ روشن شود.
مؤمنی هزینه اجرای این طرح را ۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد.
امام جمعه موقت ورامین نیز در این رابطه گفت: اجرای این طرح گام مهمی در رفع مشکلات و نشان از عزم و اراده جمعی در رسیدگی به دغدغه مردم دارد.
حجت الاسلام سیدمحسن محمودی افزود: همت شهرداری، اداره برق و فرمانداری ورامین نشان داد که با کار جهادی و همدلی میتوان مشکلات را کاهش و خدمات بهتری به مردم ارائه کرد.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰