کمک هزینه اجاره خوابگاه استیجاری به دانشگاهها پرداخت میشود
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به از سرگیری آموزش حضوری از چهاردهم فروردین ماه گفت: از آنجا که دانشگاهها برای اسکان دانشجویان غیربومی علاوه بر خوابگاههای دولتی از خوابگاههای استیجاری نیز استفاده میکنند گفت: صندوق رفاه دانشجویان در این زمینه به دانشگاهها کمک مالی میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در نشست رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که با دستور از سرگیری آموزش حضوری و بررسی راهکارهای تحقق شعار سال با حضور وزیر علوم برگزار شد، گفت: صندوق رفاه دانشجویان به ازای هر دانشجو در کلانشهرها ۵ میلیون تومان، در شهرهای بزرگ ۴ میلیون و در سایر شهرها ۳ میلیون تومان برای تأمین هزینههای خوابگاههای استیجاری به دانشگاهها پرداخت میکند.
وی تأکید کرد: شرط پرداخت این کمک هزینه حضوری بودن آموزش در تمام مقاطع تحصیلی است و دانشگاهها باید اطلاعیههای رسمی از سرگیری آموزش حضوری و لیست دانشجویان متقاضی وام را به صندوق رفاه ارسال کنند.
گنجی افزود: ظرفیت خوابگاههای ملکی (دولتی) نیز کاملاً برای اسکان دانشجویان آماده است و هم اکنون ظرفیت اسکان ۲۱۶ هزار دانشجو در خوابگاههای دانشجویی کشور وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از دانشگاهها برای اسکان دانشجویان از خوابگاه های استیجاری استفاده میکنند گفت: بر اساس آمار سال ۹۸ که دانشگاهها کاملاً به صورت حضوری فعال بودند تعداد ۱۱۹ بلوک خوابگاهی برای اسکان دانشجویان با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی مورد نیاز بود که بر اساس آمار هم اکنون ۵۵ درصد این ظرفیت فعال است و برای ۴۵ درصد باقیمانده نیز صندوق رفاه به دانشگاهها کمک مالی میکند تا بدون دغدغه آموزش حضوری را از سر بگیرند.
گنجی تأکید کرد: از رؤسای دانشگاهها انتظار میرود تمام خوابگاههای ملکی و غیرملکی خود را در سامانه صندوق رفاه دانشجویان ثبت کنند تا بتوانند از حمایتها و خدمات این صندوق استفاده کنند.
تاکید بر حمایت دانشگاهها از مراکز مشاوره و بهداشت و درمان دانشجویی
قربانی معاون اداری مالی سازمان امور دانشجویان نیز در این نشست گفت: این سازمان با هماهنگی صندوق رفاه دانشجویان ۱۳۰ میلیارد تومان برای اسکان دانشجویان به دانشگاهها کمک کرده است که این کمک به شرط حضوری بودن آموزش به دانشگاه ها تعلق میگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در ایران در آینده سفیران فرهنگی کشورمان در کشور خود خواهند بود، گفت: از دانشگاهها انتظار میرود که مجربترین و بهترین کارشناسان خود را در بخشهای امور کنسولی به کار گیرند تا بهترین خدمات به دانشجویان غیر ایرانی ارائه کنیم.
این مقام مسئول در سازمان امور دانشجویان با اشاره به خدمات شایان مراکز بهداشت، درمان و مراکز مشاوره در ایام کرونا به لزوم حمایت دانشگاهها از این مراکز تاکید کرد و گفت: در زمان حاضر که به کلی از دوران کرونا هم فاصله نگرفتهایم ضرورت دارد در کمیسیونهای موارد خاص به دانشجویان حداکثر ارفاق تعلق گرفته و حمایتهای لازم صورت گیرد تا ادامه تحصیل یا فارغ التحصیلی آنها با مشکل مواجه نشود.
انتهای پیام/
منبع خبر : خبرگزاری فارس
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰