لزوم آگاه سازی مردم از حقوق خود در قرارداد با شهرداری
شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه مدیریت شهری باید روی طرح های کلان متمرکز شده و زمان را در اجرا به حداقل برساند، گفت: با استقرار کنترل پروژه در این دوره مدیریت شهری، تا حد زیادی می توان روند فرسایشی طرح ها را کاهش داد. به گزارش اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، علی […]
شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه مدیریت شهری باید روی طرح های کلان متمرکز شده و زمان را در اجرا به حداقل برساند، گفت: با استقرار کنترل پروژه در این دوره مدیریت شهری، تا حد زیادی می توان روند فرسایشی طرح ها را کاهش داد.
به گزارش اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، علی قاسم زاده در جلسه بازدید مدیران شهری از منطقه سه شهر اصفهان با بیان اینکه یکی از اصول مورد تاکید در این دوره مدیریت شهری شفافیت است که در نقطه مقابل ابهام قرار دارد، اظهار کرد: وقتی پدیده ای دچار ابهام باشد با تاویل و برداشت های شخصی مواجه می شود اما اگر شفافیت حاکم باشد، محل تفسیر نیست و ایجاد اضطراب نمی کند.
وی ادامه داد: یکی از مصادیق شفافیت در قراردادهای شهرداری با شهروندان تجلی دارد و باید روی این موضوع حساسیت ویژه ایجاد شود.
*لزوم آگاه سازی مردم از حقوق خود در قرارداد با شهرداری
شهردار اصفهان با بیان اینکه اگر قرار است به سوی اعتمادسازی برویم باید شفافیت را در دستور کار قرار دهیم چراکه مردم حق دارند از جزئیات قرارداد خود با شهرداری آگاه باشند، افزود: البته شفافیت به معنای برملاسازی اطلاعات و اسرار سازمانی نیست.
وی با تاکید بر سرعت گرفتن طرح های در حال اجرا در سطح شهر به ویژه در مناطقی مانند منطقه سه که رفت و آمد مردم در آن زیادتر از سایر مناطق است، گفت: در برخی موارد پروژه هایی مانند طرح میدان امام علی (ع) فرسایشی می شود از همین رو صلاح این است که مدیریت شهری روی طرح های کلان متمرکز شده و زمان را در اجرا به حداقل برساند.
قاسم زاده بیان کرد: در همین راستا منطقه سه نسبت به اجرای هرچه سریع تر رفیوژ میانی خیابان ولیعصر اقدام کند.
*استفاده از پتانسیل مناطق تاریخی اصفهان برای بهره برداری از تفرجگاه های پاک شهری
وی با اشاره به اینکه مردم نسبت به توان شهر و شهرداری داوری می کنند گفت: از همین رو با استقرار کنترل پروژه در این دوره مدیریت شهری، تا حد زیادی می توان روند فرسایشی طرح ها را کاهش داد.
شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه منطقه سه پتانسیل های بسیاری دارد، اظهار کرد: برخی ادعا دارند اگر از استعدادها و ظرفیت مناطق یک و سه به خوبی استفاده شود، می توان درآمد کلان شهرداری و ایده تفرجگاه پاک شهری را محقق کرد.
وی ادامه داد: البته این ادعا باید بررسی شود و اگر نمی توان درآمد کلان شهری را از این مسیر محقق کرد اما می توان از این پتانسیل ها برای بهره برداری از تفرجگاه های پاک شهری بهره مند شد.
*پروژه های محله محور منطقه سه تا پایان ۱۴۰۱ بهره برداری می شود
در ادامه جلسه، حسین کارگر، مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان اظهار کرد: محدوده منطقه سه اصفهان از جنوب غربی میدان انقلاب تا چهارباغ عباسی و میدان شهدا را در برمیگیرد، همچنین در امتداد این محدوده شرق چهارباغ و چهارباغ پایین، جنوب خیابان مدرس، میدان قدس و سروش تا بزرگمهر و منتهی الیه مشتاق، خیابان کمال اسماعیل و مجددا خیابان انقلاب جزو بخش های تحت پوشش منطقه سه است.
وی ادامه داد: مساحت منطقه سه حدود یک هزار و ۱۴۸ هکتار و دارای جمعیت ۱۱۰ هزار و ۵۲۸ نفر است که این جمعیت در روز به خاطر تمرکز بازار و مناطق گردشگری در آن، به دو برابر هم می رسد.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با بیان اینکه منطقه سه دارای ۱۴ محله است، افزود: یکی از مشکلات این منطقه میزان ارتفاع ساخت و سازها و تراکم و پروانه ساختمانی است که در برخی محلات منطقه وجود دارد و درآمدهای ما را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی مرکزیت این منطقه در سه دوره پایتختی اصفهان در ادوار گذشته را مهم ترین ویژگی آن برشمرد و گفت: تمرکز مراکز اداری، تجاری، خدماتی و مذهبی در این منطقه از دیگر ویژگی های آن است به طوریکه در این منطقه ۲۴۱ مسجد، ۱۰۸ هیئت مذهبی، ۱۵ امامزاده، ۵ مقبره، ۱۷ حوزه علمیه مستقر است.
کارگر، تعداد شهدای منطقه سه را ۸۰۰ شهید والا مقام ذکر کرد و افزود: از جمله مشخصه های برجسته دیگر منطقه، وجود بازار سنتی و تجاری های متعدد است به طوریکه در بازار سنتی اصفهان ۲۷ هزار باب تجاری و در مجموع در سطح منطقه ۲۹ هزار باب تجاری فعالیت دارد.
*استقرار ۴۵۰ واحد تجاری و کارگاهی به عنوان مشاغل مزاحم در منطقه
وی استقرار مشاغل مزاحم از جمله کارگاه های طلاسازی در محدوده بازار را از مشکلات منطقه عنوان و اظهار کرد: مردم گلایه های متعددی از آلاینده بودن این مشاغل دارند به طوریکه برخی واحدهای مسکونی و تجاری به کارگاه تبدیل شده اند اما رای کمیسیون ماده ۵ در رابطه با مشاغل مزاحم تغییر ساعت کاری به جای تعطیلی واحد است.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان تعداد کارگاه ها یا مغازه های مشمول مشاغل مزاحم را ۴۵۰ واحد عنوان و اظهار کرد: از دیگر امکانات منطقه می توان به وجود یکصد خانه تاریخی که البته تبدیل به مخروبه شده اند اشاره کرد که نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی برای مرمت و بهره برداری دارد.
*۳۰ خانه تاریخی به اقامتگاه و رستوران تبدیل شد
وی از اقدام منطقه برای نوسازی ۳۰ خانه تاریخی طی دو سال گذشته و تبدیل آنها به رستوران و اقامتگاه خبر داد و گفت: ۲۶۳ هکتار بافت فرسوده در منطقه وجود دارد که نیاز به اعتبار ویژه برای نوسازی آن وجود دارد.
کارگر محور گردشگری منطقه از طوقچی تا چهارباغ عباسی را از فرصت های منطقه برشمرد و گفت: مراکز گردشگری در این مسیر قابل مرمت و بهره برداری برای توسعه صنعت توریسم است.
وی دسترسی دشوار خودروهای آتش نشانی به بازار سنتی اصفهان و سد معبر واحدهای تجاری مستقر در این بازار را از جمله مهم ترین تهدیدها عنوان و اظهار کرد: عدم توجه مجموعه دستگاه های مربوطه به ضرورت حفظ و نگهداری بناهای دارای ارزش تاریخی، تراکم عبور و مرور در مرکز شهر، عدم تعیین تکلیف برخی از طرح های آماده بهره برداری، عدم تعیین تکلیف خانه های تاریخی منطقه، کمبود نیروی انسانی در شهرداری منطقه سه برخی از چالش های کنونی ماست.
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان با بیان اینکه طرح تفصیلی گذرهای فرعی و عدم عقب نشینی خانه های میراثی در کنار خانه های معمولی در یک گذر سبب نارضایتی مردم شده است، گفت: یکی دیگر از دغدغه های ما عدم بارگزاری بازار و میدان امام علی (ع) در سیستم سرای هشت به علت مسقف بودن این مکان هاست.
*بهره برداری از حمام شاهزاده ها و خسروآقا بلاتکلیف است
وی با اشاره به اینکه بلاتکلیفی گذر آقا نوراله نجفی با وجود ۹۰ درصد آزادسازی پروژه از دیگر چالش های منطقه سه است، تصریح کرد: وضعیت کنونی پروژه که باعث گرد و خاک شده است، نارضایتی مردم را به همراه دارد.
کارگر از تحقق ۱۱۰ درصدی بودجه منطقه در سال ۹۹ و تحقق ۱۴۶ درصدی بودجه امسال تا نهم آذرماه خبر داد و گفت: درصد تخصیص بودجه عمرانی تا کنون ۶۶ درصد و در بخش جاری ۷۴ درصد بوده است.
وی به مهمترین پروژه های منطقه اشاره و اظهار کرد: حمام شاهزاده ها با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان تملک و نوسازی شد اما اکنون بلاتکلیف است، همچنین حمام خسروآقا با توجه به اینکه بخشی از آن متعلق به میراث فرهنگی است، نیازمند تعیین تکلیف است.
* اجرای طرح محله گردشگری شیخ بهایی
مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان از اجرای پروژه مشارکتی شیخ علیخان سخن گفت و افزود: مناسب سازی میدان نقش جهان و خیابان بزرگمهر به صورت پایلوت برای معلولان و کلنگ زنی پارکینگ سنبلستان از دیگر طرح هاست.
وی به پروژه های محله محوری همچون طرح های کوتاه، میان و بلندمدت محله شهشهان و درگهان و امامزاده اسماعیل، راه اندازی دفتر بازآفرینی، خانه کودک و ورزشگاه در محله دردشت، احداث گذر بازار دردشت، کف سازی و بدنه سازی دردشت، بهبود محیطی در محله مسجد جامع و طرح محله گردشگری شیخ بهایی نیز اشاره کرد که تا پایان سال ۱۴۰۱ بهره برداری می شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰