آموزش و افزایش آگاهی عمومی موثرترین راه در کاهش اثرات مخرب حوادث و سوانح است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با تاکید بر اینکه با افزایش آگاهی افراد جامعه اثرات مخرب حوادث و سوانح کاهش می‌یابد گفت: آموزش باید مبتنی بر دانش علمی و تجربیات موفق باشد، برنامه جامع آموزش در حوزه مدیریت بحران بر اساس سند راهبرد ملی مدیریت بحران تدوین شده است. به گزارش خبرگزاری بلدیه آنلاین به […]

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با تاکید بر اینکه با افزایش آگاهی افراد جامعه اثرات مخرب حوادث و سوانح کاهش می‌یابد گفت: آموزش باید مبتنی بر دانش علمی و تجربیات موفق باشد، برنامه جامع آموزش در حوزه مدیریت بحران بر اساس سند راهبرد ملی مدیریت بحران تدوین شده است.

به گزارش خبرگزاری بلدیه آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان ظهر امروز در جلسه کمیته تخصصی آموزش مدیریت بحران اظهار داشت: آموزش نقش تعیین کننده ای در کاهش هزینه‌ها دارد، طبق شواهد و مستندات علمی اگر در حوزه فرهنگ‌سازی، پیشگیری و آمادگی پیش از وقوع حوادث هزینه کنیم اثربخشی آن ماندگارتر و بیشتر از جبران خسارت خواهد بود.

وی افزود: با افزایش آگاهی افراد جامعه اثرات مخرب حوادث و سوانح کاهش می‌یابد و آموزش افراد موثرترین راه برای رسیدن به این هدف مهم است. مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: آنچه در آموزش مدیریت بحران حائز اهمیت است درک صحیح مردم از خطرات است به نحوی که افراد خطر را بشناسند و درک کنند و به صورت فردی یا جمعی در راستای کاهش آسیب پذیری قدم بردارند.

وی تصریح کرد: آموزش باید مبتنی بر دانش علمی و تجربیات موفق باشد، برنامه جامع آموزش در حوزه مدیریت بحران بر اساس سند راهبرد ملی مدیریت بحران تدوین شده است.

حسن زاده ادامه داد: این برنامه شامل اصول، چشم انداز، اهداف، راهبردها و اقدامات اولویت‌دار است و در آن انواع دوره‌های آموزشی از جمله آموزش همگانی، آموزش رسمی، اداری، دانشگاهی، آموزش غیر رسمی و همچنین با استفاده از ابزاری مانند تلویزیون، رادیو، اینترنت و.. برای مناسبت های گوناگون صورت پذیرد.

وی اظهار داشت: برگزاری دوره‌های عمومی، آموزش‌های نوآموزی ، آموزش‌های بازآموزی، تمرین و مانور و کمپین جریانی می‌تواند در آگاهی بخشی به جامعه کمک کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: بر همین اساس بایستی کمیته آموزش ستاد مدیریت بحران جدول نیازهای حداقلی در حوزه برنامه آموزش همگانی را دسته‌بندی و سطوح مخاطبین جامعه در دو سطح را مشخص کند. وی ادامه داد: سطح اول در این آموزش ها کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و سالمندان هستند و سطح دو نیز افراد موثر بر جامعه شامل مدیران، معلمان، مربیان، متخصصان، چهره های سرشناس و معتمدین محلی است.