برگزاری جشنواره غذای محلی و سنتی در بخش پیربکران استان اصفهان
با هدف احیا و ترویج غذای سالم جشنواره غذاهای بومی محلی در کنار بقعه تاریخی شهر پیربکران برگزار شد. شهردار پیربکران با اشاره به حضور ۴۰ نفر شرکت کننده در این جشنواره گفت: شرکت کنندگان بیش از ۱۰۰ نوع غذای محلی و سنتی ارائه کردند. مصطفی حسینی افزود:کوفته، دلمه، شفته بادمجان، تاس کباب، گوشت لوبیا […]
با هدف احیا و ترویج غذای سالم جشنواره غذاهای بومی محلی در کنار بقعه تاریخی شهر پیربکران برگزار شد.
شهردار پیربکران با اشاره به حضور ۴۰ نفر شرکت کننده در این جشنواره گفت: شرکت کنندگان بیش از ۱۰۰ نوع غذای محلی و سنتی ارائه کردند.
مصطفی حسینی افزود:کوفته، دلمه، شفته بادمجان، تاس کباب، گوشت لوبیا وگوشت نخود و دمپختک از جمله غذاهای ارائه شده در این جشنواره بودند.
در این جشنواره از ۱۲ نفر تجلیل شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰