آغاز به کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شهرداری شیروان
شهردار شیروان از فعال شدن ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آینده ای نزدیک در شهرداری شیروان خبر داد. عین الله احمدی، شهردار شیروان، ضمن تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع) با اشاره به اینکه دهه اول محرم به نام دهه امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است، اظهار […]
شهردار شیروان از فعال شدن ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آینده ای نزدیک در شهرداری شیروان خبر داد.
عین الله احمدی، شهردار شیروان، ضمن تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع) با اشاره به اینکه دهه اول محرم به نام دهه امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است، اظهار کرد: از همین جهت درصدد هستیم تا برای اولین بار ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرداری شیروان را فعال کنیم و به زودی مسئول آن را انتخاب خواهیم کرد.
وی با تأکید بر فعال کردن این ستاد افزود: شناسایی آسیبها در اولویت برنامههای ستاد در مجموعه ادارات شهرداری شیروان قرار گیرد تا مشخص شود چه مسائل و بحرانهایی جامعه را تهدید میکند و سپس برنامهریزی برای مقابله با آنها انجام شود تا جامعه جوان ما به سمت بحران هویت نرود.
مدیریت شهری شیروان اظهار کرد: پروژههای عمرانی در مناطق مطالعه و اجرا شده ولی مطالعات فرهنگی انجام ندادیم که این اصل باید در برنامههای ستاد گنجانده شود.
وی با اشاره به فریضه امر به معروف و نهی از منکر گفت: در ۳۶ آیه از قرآن کلمه معروف در ۱۸ آیه کلمهای منکر آمده و در بسیاری از احادیث انبیا و امامان امر به معروف و نهی از منکر ذکر شده است چرا که اگر در مکتب ما جامعه آلوده شود فرد نمیتواند خود را صالح نگه دارد.
احمدی بیان کرد: سلامت جامعه به رعایت اصول جامعه بستگی دارد که این اصول بر اساس مذهب اسلام شکل گرفته و هر چه رفتار و عمل ما منطبق با آن باشد جامعه کمتر آسیب پذیر میشود.
وی با تأکید بر فعال کردن اینگونه ستادها در شهرداریها در انجام امور فرهنگی تصریح کرد: شهرداری به عنوان نهاد خدمت رسان باید تمام سعی و تلاش خود را برای ترویج و نهادینه کردن پیامها و ارزشهای فرهنگی و مذهبی استفاده کند.
احمدی، مهمترین کار در پیشبرد اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر را اعتماد سازی دانست و افزود: باید اعتماد مردم و مشارکت آنها را در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی بیش از گذشته جلب کنیم.
وی اضافه کرد: این ستاد که برای نخستین بار تشکیل می شود، باید بتواند منشأیی برای تشخیص نبایدها و تاکید بر بایدها و خدمت به مردم باشد زیرا دعای خیر مردم عامل موفقیت مسئولان است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰