درخواست شورای اسلامی شهرکرد از دانشگاه علوم پزشکی؛ واکسن کرونا به همه پاکبانان تزریق شود
شهرداران آنلاین/فرهاد رئیسی در سیصد و چهل و پنجمین جلسه علنی شورا اظهارداشت: کادر درمان از جمله افرادی هستند که مستقیما با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکنند و این ویروس ناشناخته هر روز به گونهای جدید بروز پیدا میکند و قابل پیشبینی نیست بنابراین مشکلات عدیدهای را برای مردم به وجود آورده است. […]
شهرداران آنلاین/فرهاد رئیسی در سیصد و چهل و پنجمین جلسه علنی شورا اظهارداشت: کادر درمان از جمله افرادی هستند که مستقیما با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکنند و این ویروس ناشناخته هر روز به گونهای جدید بروز پیدا میکند و قابل پیشبینی نیست بنابراین مشکلات عدیدهای را برای مردم به وجود آورده است.
وی افزود: بعد از کادر درمان، شهرداری از جمله دستگاههایی است که با شیوع ویروس کرونا ارائه خدماتش چندبرابر شده و درآمدهایش نیز کاهش پیدا کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: از زمان شیوع این ویروس تاکنون ضدعفونی ناوگان حمل و نقل عمومی، معابر و آرامستان و نظافت و ضدعفونی شهر به صورت مستمر انجام میشود که اگر پاکبانان به صورت کامل واکسیناسیون نشوند ممکن است زنجیره چرخش کرونا در بین این افراد در صورت ابتلا، مشکلات زیادی را ایجاد کند.
رئیسی ادامه داد: مغازههای تحت نظارت شهرداری از نظر درآمدی و اقتصادی مشکلات زیادی را دارند اما در کنار همه این مشکلات تلاش شد تا در راستای تحقق مصوبات ستاد کرونا گام موثری برداشته شود.
وی با بیان اینکه شهرداری علیرغم اینکه یک دستگاه خدماترسان میباشد یک مجموعه اجتماعی است که همه مردم از آن انتظار دارند، گفت: شهرداری درآمد خوبی ندارد اما برای فضاسازی شهری و نصب المانها در نوروز تلاش کرد و بودجه لازم پیشبینی شد.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: ارائه خدمت توسط مجموعه مدیریت شهری در حوزه مبارزه و مقابله با ویروس کرونا مطلوب بوده که میطلبد علوم پزشکی در راستای تزریق واکسن کرونا برای پاکبانان تمهیدات لازم را بیندیشد.
امامقلی بلالی رئیس کمیسیون املاک شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه تصریح کرد: زحمات کادر درمان برکسی پوشیده نیست و برای تزریق واکسن باید در اولویت باشند اما با توجه به اینکه بخشی از اقدامات مبارزه و مقابله با کرونا بر عهده پاکبانان است بنابراین میطلبد در این راستا تدابیر لازم اتخاذ و بعد از پاکبانان سالمندان در اولویت قرار بگیرند.
بلالی با اشاره به اجرای طرح دورکاری کارمندان گفت: اجرای طرح دورکاری و تعطیلی بازار سبب شده تا مراجعه مردم به شهرداری بیشتر شود و همین امر سبب شیوع ویروس در بین کارکنان شهرداری میشود.
مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه گفت: مردم استان قدردان تلاش و زحمات کادر درمان هستند و رعایت پروتکلهای بهداشتی را در دستور کار قرار دادهاند.
وی افزود: نیروهای آرامستان، پاکبانان، جامعه معلولین و سالمندان از جمله افرادی هستند که باید در اولویت تزریق واکسن قرار بگیرند.
بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: شهرداری شهرکرد از زمان شیوع ویروس منحوس کرونا همگام با سایر دستگاهها با مجموعه علوم پزشکی و کادر سلامت تلاش کرد تا در مقابله، پیشگیری و مبارزه با کرونا اقدامات لازم را انجام دهد.
وی گفت: نیروهای آرامستان با تمام قدرت برای تغسیل و تکفین متوفیان کرونا ایستادند و کار کردند، همچنین نیروهای خدمات شهری برای نظافت شهر به صورت کامل و تمام وقت حضور داشتند.
توسعه تجهیزات درمانی در بیمارستانهای شهرکرد؛ احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در شهرکرد ضروری است
مجید شیرانی در ادامه جلسه اظهارداشت: در حوزه بهداشت و درمان رسالت اصلی کادر درمان سلامت مردم است و در مجموعه مدیریت شهری رسالت اصلی تامین رفاه عمومی است که هر دو در جهت آسایش مردم تلاش میکنند که میتوان در راستای همافزایی و همفکری در جهت ساخت یک شهر بهتر تعامل داشته باشیم.
وی با بیان اینکه از زمانی که شیوع ویروس کرونا در کشور اعلام شد تلاش کردیم بتوانیم تجهیزات سنگین درمان را در استان توسعه دهیم، افزود: تهیه و تجهیز هر تخت icu حدود ۱.۵ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد که ما توانستیم ۳۴ تخت به مجموعه تختهای بخش icu اضافه کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه استان از لحاظ زیرساختهای درمانی توسعه پیدا نکرده است، بیان کرد: در این مدت تلاش شد عقبماندگیها جبران شود بهگونهای که در استان تنها یک دستگاه« سیتیاسکن» وجود داشت که طی یک سال ۳ دستگاه به استان اضافه شد.
شیرانی ادامه داد: همچنین حواله ۳ دستگاه MRI برای شهرکرد، بروجن و لردگان دریافت شد که دستگاههای شهرکرد و بروجن پیشبینی میشود طی ۲ ماه آینده دریافت شود.
وی گفت: دستگاه لیزر چشم و تصویربرداری چشم نیز وارد استان شده است و بیماران سرطانی نیز در بخش بیمارستان آیتالله کاشانی ساماندهی شدند و در حال حاضر در تلاش هستیم بخش الحاقی بیمارستان هاجر را به کمک خیرین و اعتبارات دولتی برای بیماران خاص پیشبینی شود.
دکتر مجید شیرانی با بیان اینکه وزارتخانه قول ۲ دستگاه رادیوتراپی را به استان داده است، خاطرنشان کرد: قرارداد اولیه دستگاه «سی تی آنژیوگرافی» بسته شده و در تلاش هستیم استان را از لحاظ امکانات سنگین تجهیز کنیم.
شیرانی با بیان اینکه تمرکز دو بیمارستان در هسته مرکزی شهر در زمان حوادث احتمالی امدادرسانی را با مشکل مواجه میکند، تصریح کرد: باید بتوانیم بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی را در حاشیه شهر به کمک خیرین و وزارتخانه احداث کنیم که اگر حادثهای رخ داد در این بیمارستان خدمات را ارائه کنیم.
وی با اشاره به تولید واکسن کرونا گفت: عواملی باعث شد ورود واکسن به کشور به تعویق بیفتد اما اعتماد به جوانان ایرانی نیز سبب شد تا بتوانیم برای تولید واکسن اقدام کنیم، هرچند حدود ۷ ماه از سایر کشورها دیرتر اقدام کردیم اما استعداد دانشمندان ایرانی بهگونهای است که ممکن است در تولید واکسن به بقیه کشورها برسیم.
وی افزود: پیشبینی میشود واکسن ایرانی کرونا از تیرماه به بازار بیاید.
۱۷۵ پاکبان در چهارمحال و بختیاری واکسیناسیون شدند
سیدراشد جزایری در ادامه جلسه اظهارداشت: یکی از کارهای زیربنایی در شهر، طرح تفصیلی و طرح جامع است چراکه براساس دستورالعمل برای هر ۴ هزار تا ۱۲ هزار نفر جمعیت یک پایگاه سلامت و برای ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳۶ هزار نفر جمعیت یک مرکز بهداشت و سلامت باید پیشبینی شود اما در شهرکرد در کوی فرهنگیان، مهدیآباد، کوی پلیس و برمپهنه، این مراکز پیشبینی نشده و در کوی فرهنگیان یک واحد مسکونی را به مرکز خدمات سلامت تبدیل کردهایم.
وی با اشاره به تزریق واکسن کرونا گفت: در حال حاضر تعدادی از نیروهای آرامستانها و ۱۷۵ نفر از پاکبانان بالای ۵۰ سال واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تجهیزات ناوگان حمل و نقل زباله در شهرکرد فرسوده شده که نیاز است متناسب با شغل پاکبانان این دستگاهها نوسازی شود و ضدعفونی معابر و اماکن عمومی به صورت مستمر صورت پذیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰