۲۱۶ هزار پیشنهاد در قالب گام چهارم پروژه محله ما اجرا می شود
شهرداران آنلاین/به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید مجتبی منتظری در جلسه شورای راهبردی شورای اجتماعی محلات، اظهار کرد: تا پایان گام سوم پروژه محله ما موفق به تعریف ۱۸۰ پروژه شده ایم و هم اکنون با کوله باری از تجربه و هم افزایی اقشار مختلف مردمی آمادگی اجرای گام چهارم را داریم. وی […]
شهرداران آنلاین/به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سید مجتبی منتظری در جلسه شورای راهبردی شورای اجتماعی محلات، اظهار کرد: تا پایان گام سوم پروژه محله ما موفق به تعریف ۱۸۰ پروژه شده ایم و هم اکنون با کوله باری از تجربه و هم افزایی اقشار مختلف مردمی آمادگی اجرای گام چهارم را داریم.
وی افزود: اجرای برنامه های گفت و گو محور همانند گام های قبلی پروژه محله ما به صورت ویژه در دستور کار است، زیرا که با اجرای ویژه برنامه های گفت و گو محور توان و انگیزه مردمی برای ارائه مشکلات و رفع آن ها در بستر موفقیت قرار می گیرد.
معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: شیوع ویروس کرونا در سال گذشته مانع اجرای برنامه های سازمان فرهنگی و اجتماعی نشد به صورتی که با اندکی تغییرات دست به اجرای آن ها زدیم و مورد حمایت و تشویق تمامی افراد و دستگاه های ذی ربط نیز شدیم، تدوین اطلس نیازهای شهروندان در محلات یکی از اقدامات بزرگی شهرداری است که در دوران شیوع ویروس کرونا صورت گرفت تا به عنوان نقشه راهبردی در حوزه محلات کمک دست مسئولان شهر شود.
منتظری تصریح کرد: اجرای برنامه ها با کمک شورای اجتماعی محلات را می توان “اقدام بزرگ” دانست، زیرا که تمامی ظرفیت های شورای اجتماعی محلات در واقع مردم ساکن در محلات مختلف مشهد هستند که درباره آینده محله، منطقه و شهرشان تصمیم گیرهستند و به پیشرفت این شهر کمک می کنند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون سه هزار و ۸۰۰ مصوبه از دل جلسات شورای اجتماعی محلات بیرون آمده است که برآمد آن را می توان اکنون در محلات و نقاط مختلف شهری مشاهده کرد، به صورتی که ۵۷ مصوبه مربوط به حوزه بانوان، ۱۹ مصوبه به حوزه سالمندان، ۵۳ مصوبه در خصوص کودکان و نوجوانان، ۴۷ مصوبه برای ایثارگران و همچنین ۵۷ مصوبه در خصوص تسهیلات برای قشر توان یابان اختصاص پیدا کرده بود.
منتظری اضافه کرد: راهبردهای شورای اجتماعی محلات در سال ۱۴۰۰ بیشتر تمرکز بر نتایج پیشنهادات مشترک نهاد مطالعات با مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر مشهد به منظور سیاست گذاری در افق پیش رو و همچنین تلاش در جهت رساندن سهم پروژه محله ما از اعتبارات عمرانی نقدی به سقف ۱۰ درصد در کنار دیده شدن اعتبار برای پیشبرد فرآیندهای اجرایی پروژه در سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خواهد بود
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰