معرفی شهرداریها برای انتشار اوراق مشارکت به میزان ۷۶ هزار میلیارد ریال
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور از صدور مجوز وزیر کشور برای انتشار اوراق مشارکت سال ۱۴۰۰ توسط شهرداری ها برای توسعه طرحهای خطوط حمل و نقل ریلی، اتوبوسرانی شهری و بازآفرینی بافتهای فرسوده شهری خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، دکتر مسعود نصرتی ضمن اعلام […]
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور از صدور مجوز وزیر کشور برای انتشار اوراق مشارکت سال ۱۴۰۰ توسط شهرداری ها برای توسعه طرحهای خطوط حمل و نقل ریلی، اتوبوسرانی شهری و بازآفرینی بافتهای فرسوده شهری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، دکتر مسعود نصرتی ضمن اعلام این خبر افزود: وزارت کشور به استناد بند “هـ” تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، شهرداریها را جهت استفاده از اوراق مشارکت به سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی معرفی می نماید که این مهم تاکنون تا سقف مبلغ ۷۶ هزار میلیارد ریال اعتبار پیشبینیشده در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ صورت پذیرفت.
وی ادامه داد: از این میزان اوراق مشارکت، مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال مربوط به حوزه توسعه حمل و نقل ریلی برای شهرداری های تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، کرج، قم و کرمانشاه می باشد.
وی اضافه کرد: ۲۰ هزار میلیارد ریال مربوط به حوزه توسعه اتوبوسرانی شهری برای شهرداری های تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، قم، اهواز و کرمانشاه و ۶ هزار میلیارد ریال مربوط به بازآفرینی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی مشهد مقدس می باشد.
نصرتی افزود: تامین مالی پروژه های حمل و نقلی شهرداریها از طریق اوراق مشارکت، مهم ترین اعتبارات موثر در توسعه حمل و نقل شهرها می باشد که در سالهای اخیر با برنامه ریزی های صورت گرفته در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور میزان جذب اعتبارات اوراق مشارکت رشد فزاینده ای داشته است به طوریکه در سال ۱۳۹۹، بیش از ۹۰ درصد مبلغ پیش بینی شده در قانون برای شهرداریها جذب شد.
وی اضافه کرد: با توجه به تعهدات دولت برای بازپرداخت ۵۰ درصد اصل و سود اوراق، این میزان، مهمترین کمک دولت به شهرداریها بوده است.
نصرتی همچنین گفت: صدور تعهد بازپرداخت اصل و سود اوراق مشارکت سهم دولت می بایستی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور صادر گردد و ضروریست شهرداریهای مذکور سریعا نسبت به انتخاب بانک عامل، شرکت تامین سرمایه و سایر مراحل لازم اقدام نمایند تا پس از موافقت بانک مرکزی و صدور مجوز انتشار، اعتبار مذکور را برای پروژه های زیر بنایی شهرداریها جذب نمایند.
منبع خبر
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰