ثبت سه میراث ملموس و ناملموس چرمهین در فهرست آثار ملی

به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” و به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر چرمهین، شهردار چرمهین از ثبت سه میراث ملموس و ناملموس این شهر  درفهرست آثار ملی کشور خبر داد. شهاب ثابت راسخ اطهار کرد: میراث فرهنگی از مهم‌ترین عوامل و مبین هویت ملی بوده که دارای دو […]

به گزارش خبرگزاری شهرداری های کشور “بلدیه آنلاین” و به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر چرمهین، شهردار چرمهین از ثبت سه میراث ملموس و ناملموس این شهر  درفهرست آثار ملی کشور خبر داد.
شهاب ثابت راسخ اطهار کرد: میراث فرهنگی از مهم‌ترین عوامل و مبین هویت ملی بوده که دارای دو بُعد ملموس و ناملموس است و با توجه به اهمیت موضوع مدیریت شهری چرمهین در مسیر حفظ میراث ملموس و ناملموس این شهر که دارای قدمتی کهن بوده گام برداشت تا زمینه لازم برای شناخت، ارتقا و انتقال این مواریث به نسل‌های آینده و همچنین شناخت آنها توسط نسل حاضر هموار شود.
وی افزود: مسجد تاریخی ناروندی چرمهین از جمله قدیمی ترین اثر تاریخی شهرستان لنجان به‌شمار می‌آید که با تلاش‌های صورت گرفته از سوی مدیریت شهری و همراهی و حمایت‌های صورت گرفته از سوی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان و استان در فهرست ملی میراث فرهنگی ملموس به ثبت رسید.
شهردار چرمهین با اشاره به ثبت  “ آئین سنتی شالورا جاری چرمهین“چهاردم بهمن ماه ۱۳۹۹ طی شماره ۲۲۷۸ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور گفت: هر سال به عنوان روز چرمهین و هفته نکوداشت چرمهین مراسم پاسداشت با حضور هزاران نفر از شهروندان و گردشگران برگزار می‌شود.
ثابت راسخ بیان کرد: “ مهارت پخت غذای گندی پیازی چرمهین“ نیز در نهم مرداد ماه ۱۴۰۲ طی شماره ۲۸۷۱ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد که علاوه بر حفظ این میراث ناملموس ارزشمند قطعاً زمینه ساز توسعه گردشگری شهر خواهد بود.
وی افزود: تعداد دیگری از میراث فرهنگی ناملموس شهر چرمهین نیز شناسایی و مستندسازی آنها انجام شده که در نوبت ثبت فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس قرار دارند.